Nézzük meg Beát a Tv-ben (is)! :)

Csevegés zenérõl és más dolgokról, ha van kedved, kérdezz Beától is.

Re: Nézzük meg Beát a Tv-ben (is)! :)

HozzászólásSzerző: Gega » kedd szept. 15, 2009 3:03 pm

Nem láttalak Fecó. Még gondoltam is, hogy sehol egy ismerős. Sajnálom, hogy nem vagy jól. Remélem, azért rendbe jössz és eljutsz majd a közeljövőben egy-két koncertre. Nem ebbe a topikba való, de íme a heti meg a jövő heti programom, az esetleges találkozást megkönnyítendő (persze azért nyilván nem száz százalék, hogy mindenhová eljutok):

ma este Makám a Hálóban
holnap Sebő klub Szilvivel az Angyalföldi József Attila Művházban
18-án Bea a Vajdahunyad Várában és a Nyitott Műhelyben
19-én Mitsoura az A38-on
27-én Szilvi a Semmicskével Etyeken

26-án Szilvi Quintetje (?!) Szentendrén. Erről a csapatról tudsz valamit? A hely egy bejelentkezős étterem. Ide nem biztos, hogy elmegyek.

Enjoying life, van mit behoznom, mert kihagytam sajnos a Mesterségek Ünnepét és még egy két eseményt.
Gega

HozzászólásSzerző: Gega » vas. okt. 18, 2009 4:18 pm

Egy TV műsorújságban olvastam:

"A TCM (Turner Classic Movies) Filmek és emlékek című összeállításában magyar hírességeket és a filmrajongó közönséget kérdezik a filmes emlékeikről. ... A filmek szüneteiben látható néhány perces interjúkban megkérdezett hírességek, többek közt ... Palya Bea .... személyes élményeiket elevenítik fel, azokat a pillanatokat, amelyek meghatározzák a mozihoz fűződő érzelmeiket, viszonyukat."

Konkrét információm nincs arról, hogy mikor és melyik film szünetében látható Bea.

Más: a héten csütörtökön, este 6-kor a Fonóban volt egy nyilvános beszélgetés a világzenéről, melyen Bea is részt vett. Nem tudom, hogy volt-e innen valaki. A Pesti Est közölte az eseményt, de csak pénteken olvastam a hírt. Nem árt ezeket a magazinokat időben átnézni, ha az ember nem akar semmiről sem lemaradni. Mindenesetre az ugyanebben az időben a Várfok Galériában megnyílt két kiállítás miatt unatkozni azért nem kellett. Az XO teremben egyik legelismertebb kortárs festőnk, a 71 éves Nádler István legújabb képei láthatók, melyek teljesen kivilágosodtak és a szivárvány összes színében játszanak, új elemként finoman aranyszínnel keverve.

A Várfok teremben Francoise Gilot kiállítása látható. Róla ugye tudni kell, hogy Picasso társa volt 9 éven keresztül a múlt század negyvenes-ötvenes éveiben, erről könyveket is írt, amelyek megjelentek magyarul is, szóval egy élő legenda. Mindkét kiállítás még néhány hétig látogatható, úgyhogy csak rajta!
Gega

HozzászólásSzerző: CsFeco » csüt. nov. 12, 2009 10:32 pm

Bea épp most van az ATV-n Szilágyi János műsorában:
http://port.hu/hallo,_itt_vagyunk!/pls/ ... where_tv=1
CsFeco

HozzászólásSzerző: CsFeco » csüt. nov. 12, 2009 10:41 pm

Az ATV-nek van videótára, úgyhogy majd meg lehet nézni, most ugye még a múlt heti adás van fenn. :)
CsFeco

HozzászólásSzerző: CsFeco » pén. nov. 13, 2009 10:32 am

CsFeco

HozzászólásSzerző: Zsófi » kedd nov. 17, 2009 3:42 pm

ma, m1, 17.50, 6 órai tea,
bocsi, össz-vissz ennyi az infó:)
Zsófi

HozzászólásSzerző: Gega » kedd nov. 17, 2009 6:41 pm

Köszi Zsófi, pont beléptem ide este 6-kor egy hozzászólás miatt (lásd a Cikkek topikot), így olvastam a hírt és megnéztem a riportot. Még most is Bea énekel, a Macskatangót, de már elkezdtem ide írni, mert mit tagadjam, ez a dal nem a kedvencem.

A beszélgetés két új információt nyújtott számomra, illetve hármat a tervezett mexikói másfél hónapos nyaralással (teleléssel) együtt. Az egyik: Bea szóló lemeze dupla platina lemez lett. A másik számomra fontosabb: új lemezének zenéjét Gryllus Samuval írja. Azért kíváncsi vagyok, mert címe (Én leszek a játékszered), témája, és a feldolgozandó dalok szerint teljes eltávolodást ígér a népdaltól, ami az én nézőpontomból katasztrófával érne fel. Viszont a Samuval készített eddigi munkák (köztük a felülmúlhatatlan Psyché, ugye) mégis érdekes és igényes lemezt sejtetnek.
Gega

HozzászólásSzerző: Zsófi » vas. dec. 06, 2009 12:48 pm

Sziasztok, ma este 19.10-kor a Duna tv-n Lackfi János és Lovasi András vendége Tóth Kriszta, Palya Bea és Szokolay Dongó Balázs a Duna Színpad című műsorban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zsófi vas. dec. 06, 2009 9:49 pm-kor.
Zsófi

HozzászólásSzerző: Zsófi » vas. dec. 06, 2009 9:49 pm

Aki nem látta, itt megnézheti: http://www.dunatv.hu/musor/videotar?vid=596027
Beáék háromszor zenélnek, eleje, közepe, vége:))
Zsófi

HozzászólásSzerző: Zsófi » hétf. dec. 21, 2009 12:06 pm

Hát, nem találom a vacak m2-n a ma délelőtti Nyitott stúdió videóját, Bea énekelt benne, Zurgóval, gyönyörűségesen és nagyon-nagyon régen. és nagyon másképp:) 95-ös felvétel.
Úgy szerettem volna föltenni nektek, áááá, de nem bírok ezzel az összevissza mtv honlappal.
Valaki okos-ügyes, és nálam türelmesebb megkeresné? 10.50-kor kezdődött.
köszönöm!!!
Zsófi

HozzászólásSzerző: Gyurmó » pén. jan. 08, 2010 5:18 pm

Egy - finoman szólva - rendhagyó produkció Beától és társaitól... :)

http://www.youtube.com/watch?v=z7a8qRoB ... re=related
Gyurmó

HozzászólásSzerző: Zsófi » szer. márc. 10, 2010 11:50 am

RTL Klubon ma fél kettőkor beszélgetős műsorban lesz Bea, ha jól tudom
Zsófi
Zsófi

HozzászólásSzerző: Gyurmó » pén. márc. 12, 2010 10:57 am

...melyet ha valaki elmulasztott, az alábbi linkre kattintva még megtekintheti!

http://rtlklub.hu/musorok/felketto/videok/84965
Gyurmó

HozzászólásSzerző: Zsófi » pén. márc. 12, 2010 3:07 pm

És még tegnap fél öt körül talán, az m1-en volt Bea, Rózsa Péterrel beszélgetett és énekelt is, - azt már egyedül, bocs... - de én az mtv-n teljesen képtelen vagyok keresni, úgyhogy ez rátok vár...

És ma reggel pedig szintén rtl lkub: http://www.rtlklub.hu/musorok/reggeli/videok/85147

Nem, egyáltalán nem ülök egész nap a tv előtt, sőt, de mindig van valaki, aki fölhív, hogy fijam, a Beja van a tv-ben, nézzed már meg!:))
puszi
Zsófi

HozzászólásSzerző: Gyurmó » pén. márc. 12, 2010 3:31 pm

De! De! De! Mindenki tudja, hogy orvosi esetként tartanak nyilván, hiszen krónikus képernyőfüggő vagy! :)

Az a "tegnap" meg - én úgy láttam - inkább "tegnapelőtt" volt, de íme, döntse el mindenki maga:

http://videotar.mtv.hu/Videok/2010/03/1 ... s_10_.aspx

36-ik perc környékétől...

Ja, és Isten éltesse a Gergeleket - ha van valakinek ilyen nevű családja, barátja, ismerőse... :)
Gyurmó

ElőzőKövetkező

Vissza: Fórum